COACHING - PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Teambuilding Glimmen biedt individuele coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling. Tijdens onze coaching trajecten begeleiden we coachées bij diverse ontwikkelvraagstukken. Vaak zijn deze vraagstukken werk-gerelateerd. Zo kan er bijvoorbeeld sprake zijn van ontwikkeling t.b.v. een bepaalde (nieuwe of toekomstige) rol binnen de eigen organisatie.

Feedback vierkant
Groei vierkant

Tijdens de coaching sessies gaat de coachée aan de slag met oefeningen en wordt hij/zij geholpen te reflecteren op de eigen ontwikkeling. Afhankelijk van de ontwikkelvraag kunnen we bepaalde instrumenten inzetten. Denk hierbij aan een persoonlijkheidsanalyse zoals een Gedrag- en Drijfverenanalyse. Naast het verkrijgen van meer inzicht in de eigen gedragstijlen en drijfveren, biedt dit instrument de coachée ook meer inzicht in de gedrag- en drijfveren van collega’s.

 

Voorbeelden van ontwikkelvragen

 • Hoe kan ik meer werken vanuit mijn kwaliteiten?
 • Ik wil het gedrag van mijn collega’s beter leren begrijpen.
 • Wat zijn mijn drijfveren en wat kan ik hiermee?
 • Ik zou politiek correcter willen leren communiceren
 • Ik wil mijn leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen
 • Hoe voer ik lastige of moeilijke gesprekken op een goede manier?
 • Hoe motiveer ik mijn medewerkers?
 • Hoe krijg ik mijn werk en privé beter in balans?
 • Hoe zet ik de stap naar het starten van mijn eigen bedrijf?
 • Ik wil beter (en boeiend) leren presenteren
 • Ik wil graag beter feedback leren geven en ontvangen
 • Hoe krijg ik mensen mee in een verandertraject?

 

Vrijblijvende intake / kennismaking

Een coaching traject start met een vrijblijvende intake / kennismaking. Tijdens deze intake bespreken we de ontwikkelvraag van de coachée en kijken we of er sprake is van een goede klik met de coach. We bieden coaching voor diverse vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar mocht het type vraagstuk niet passen bij de coach, dan bieden we graag een suggestie voor een andere coach uit ons netwerk. Zo werken we goed samen met coaches van Cvites waar je met diverse loopbaanvraagstukken en re-integratie vraagstukken terecht kunt.

Meer weten? Of wil je graag je ontwikkelvraag bespreken in een vrijblijvende intake? Neem dan contact op. Dan plannen we een kennismaking.