Presentatie training

Voor wie is het?

Wil jij jouw presentatie vaardigheden verder ontwikkelen? En wil je leren hoe je mensen echt kunt boeien met jouw boodschap? Dan is deze training echt iets voor jou. In kleine groepen en d.m.v. persoonlijke coaching leer je nog boeiender presenteren en ontdek je welke methodieken je kunt gebruiken om je publiek te betrekken bij de boodschap die je wilt overbrengen.

Vierkant presentatie vaardigheden.4
De Parabool_20211105_163426

Wat doen we?

Tijdens de training Presentatie vaardigheden leer je jouw boodschap zo goed mogelijk over te brengen op je publiek. We gaan uiteraard aan de slag met inhoud en structuur van je presentatie, maar besteden vooral ook veel aandacht aan de vorm waarop je deze op een effectieve manier kunt delen. En we gaan op zoek naar de manier van presenteren die bij jou past.

 

Je leert een aantal vaardigheden die je gaan helpen om jouw boodschap nog beter over te brengen. Ook leer je hoe je kunt ‘spelen’ met je publiek door ze op een interactieve wijze te betrekken bij jouw verhaal.

 

Aanpak

Een training Presentatie vaardigheden start met een vrijblijvende intake / kennismaking. Tijdens deze intake bespreken we het doel van je vraag. Wil je bijvoorbeeld jouw algemene presentatie vaardigheden versterken, of heb je een specifieke presentatie die je goed wilt voorbereiden en wil je hier graag ondersteuning bij? De intake is bedoeld om zo goed mogelijk af te kunnen stemmen op jouw vraag en ontwikkelbehoefte.

 

Meer weten? Of wil je graag je ontwikkelvraag bespreken in een vrijblijvende intake? Neem dan contact op. Dan plannen we een kennismaking.