DRIJFVEREN BINNEN ONS TEAM

Dit programma helpt biedt inzicht in je eigen drijfveren en in de drijfveren van je collega’s. Beter inzicht en begrip voor elkaars drijfveren is niet alleen interessant maar leidt veelal ook tot een betere samenwerking. Dit programma is ontwikkeld voor teams die aan de slag willen met het verkrijgen van inzicht in werk gerelateerde drijfveren binnen het eigen team en de daarbij behorende teamcultuur.

Drijfveren header 2
Drijfveren header

Voor wie is het?

Dit programma biedt inzicht in je eigen drijfveren en in de drijfveren van je collega’s. Beter inzicht en begrip voor elkaars drijfveren is niet alleen interessant, maar leidt veelal ook tot een betere samenwerking. Dit programma is ontwikkeld voor teams die aan de slag willen met het verkrijgen van inzicht in werk gerelateerde drijfveren binnen het eigen team en de daarbij behorende teamcultuur.

Wat doen we?

Voorafgaand aan het programma vullen de deelnemers een online drijfverenanalyse in. De uitgebreide analyse geeft inzicht in werk gerelateerde drijfveren waar we tijdens de teamsessie mee aan de slag gaan. We starten met een korte uitleg over drijfveren en gedragsstijlen waarna we dieper kijken naar waarom we bepaald gedrag laten zien. Door kennis delen, samenwerken, oefenen en elkaar bevragen kan onderlinge samenwerking en dynamiek in teams verbeteren. Deelnemers krijgen zicht op hun motivatie, op welke manier ze het beste gestuurd kunnen worden en hoe ze een duidelijke rol kunnen pakken in een team.

Wat is het resultaat?

  • Weten welke drijfveren uw gedrag onbewust beïnvloeden;
  • Meer begrip voor collega’s en inzicht in hun drijfveren;
  • Sneller en beter de drijfveren van andere mensen herkennen;
  • Bewust andere mensen overtuigen en beïnvloeden;
  • Inzicht in het type werkomgeving dat bij u past

Hoe lang duurt het?

Dit programma duurt één dagdeel en kan goed gecombineerd worden met het programma ‘Gedragsstijlen binnen ons team’. Ook kan het onderdeel uitmaken van een uitgebreider teamprogramma.